ArLlibres

El 17 de juny de 2015 es va “plantar” el primer Arllibre a Terrassa, davant la Biblioteca Central. Enguany celebrem el primer aniversari a la vegada que inaugurem el darrer Arllibre, l’onzè, que es situa a l’entrada de l’estació dels FGC de l’Avinguda Jacquard. Des d’aquest punt s’iniciarà una ruta plena d’activitats lingüístiques, contes, narracions… on tothom que hi vingui podrà participar i passar una bona estona i la parada final serà a la seu dels Amics de les Arts, una entitat impulsora de l’Arllibre.

L’ArlliBRE és una proposta d’intercanvi de llibres que aprofita els troncs dels arbres caiguts per les ventades del desembre de 2014 a Terrassa. Gràcies a la participació dels “ArLlibrencs”, coordinats per ALEI, persones de diferents entitats de la ciutat es cuiden de segellar i documentar els llibres. La ciutadania hi participa aportant i compartint llibres, lectura i cultura. T’animes?

El projecte l’impulsen un seguit d’associacions, entitats, Ajuntament… fins ara sota el paraigües d’àgoraterrassa, amb la coordinació amb Amics de les Arts, Alei i la bct xarxa. No és només que hi hagin arlliBRE’s sinó les activitats que s’organitzen al seu voltant per aprendre, experimentar i passar-s’ho bé!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook