Junta directiva

La Junta Directiva d’ALEI està formada per sis persones voluntàries que desenvolupen els seus càrrecs a títol personal i formen part de diferents entitats d’ALEI.

Ester Pérez Lite - Presidenta

Treballadora Social especialitzada en salut mental i drogodependències. Ha treballat en l’àmbit de la salut mental, psíquica i neurologia des de les vessants d’atenció social i inserció sociolaboral.

Pep Pitart - Vicepresident

Educador Social. En l’àmbit de l’acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual ha fet voluntariat com a monitor esportiu i ha treballat en una cooperativa dedicada al teixit artesanal. Actualment és Educador a AIDE, realitzant tasques educatives, terapèutiques i de suport integral als usuaris.

Montserrat Lao - Secretària

Llicenciada en psicología, Postgrau en dirección estratégica de Recursos Humans per la UPC i MBA per la UOC. Des de fa més de 24 anys desenvolupa la pràctica profesional en l’acompanyament a persones amb diversitat funcional a FUPAR

Dani Jorquera - Vocal

Durant 20 anys he combinat el món de l’empresa privada amb l’àmbit social des del Casal dels Infants on vaig fer de vice president i president de la Junta Directiva en diferents mandats. En l’àmbit social he rebut formació en Direcció i Gestió d’ONGs i en Lideratge i Innovacó Social a l’Institut d’Innovació Social d’ESADE. Des de 2013 treballo com a gerent de Prodis, al 2015 m’incorporo a la Junta Directiva de la Federació Dincat.

Meritxell Pérez - Vocal

Educadora Social. He treballat en l’àmbit d’infància i família, l’àmbit de formació en llengua per estrangers i en l’àmbit de la inserció laboral. Actualment coordinadora de l’equip de Càritas Arxiprestat de Terrassa.

David Carmona - Vocal

Educador social en l’àmbit de l’acompanyament a persones en situació de sense llar, actualment coordinador del Programa sense llar de la Fundació Busquets de Sant Vicenç de Paül.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook