Informació econòmica 2019

Com ens finançem?

La major part dels ingressos provenen de subvencions públiques i privades per als projectes que desenvolupem i menys del 5% del total d’ingressos es destina a estructura.

Quines despeses tenim?

Al 2019 hem tingut una despesa total de 107.211€ i d’aquests el 97% han estat despeses directes del projecte La Trobada, que per a la seva posada en marxa en el nou format, ha comptat amb una subvenció per a la realització de la inversió inicial.

En què treballen les professionals?

Comptem amb un equip de dues professionals a jornada completa i una més en jornada parcial, que destinen casi bé la totalitat del temps al desenvolupament de projectes.
D’aquest temps, el 73% de les hores es dediquen a atenció directa, ja sigui individual o en el desenvolupament d’activitats grupals i només un 27% de les hores es dedica a tasques administratives, en què s’inclou la gestió de tots els recursos.

Qui col·labora amb els nostres projectes?

Els nostres projectes de treball en xarxa compten amb la col·laboració i la participació de les entitats que formen ALEI i es fan amb la voluntat que cada cop siguin més i ens coordinem millor per optimitzar tots el recursos que disposem per avançar cap a la inclusió social de les persones més vulnerables.
Per aquest motiu, liderem un projecte comú, La Trobada, que compta com amb el suport i el finançament de diferents administracions i entitats privades que confien en aquest recurs per fer-ho de forma comunitària.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook