Informació econòmica 2.020

Com ens finançem?

La major part dels ingressos provenen de subvencions públiques i privades per als projectes que desenvolupem i el 98% del total d’ingressos es destina a la realització de projectes.

Quines han estat les despeses?

En 2020 la despesa total és de 103.662,76€ i d’aquests el 97% han estat despeses directes del projecte La Trobada i un 1% del projecte Visibles, un nou projecte de l’àmbit de polítiques de gènere.

La major part de la despesa correspon a personal i lloguer de l’espai, que representen més del 82% del total.

En què treballen les professionals?

L’equip està format per tres professionals, dues en jornada completa i una parcial, i dediquen casi bé la totalitat del temps al desenvolupament de projectes.
D’aquest temps, el 67% de les hores han estat en atenció directa, ja sigui individual o realitzant activitats grupals i un 34% de les hores es dedica a tasques administratives, en les què s’inclou la gestió de tots els recursos dels projectes. En relació amb 2019 hi ha una petita reducció del percentatge d’hores d’atenció directa que es deu als ajustos en el temps de realització d’activitats que es van haver de fer durant el primer confinament per fer-ho accessible, i una vegada es va retornar a l’activitat presencial al mes de juny, per mantenir les mesures de seguretat.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook