L’Església Evangèlica Unida de Terrassa (EEUT) la formem una comunitat de persones creients que, a més de les activitats eclesials, posem un èmfasi especial en l’acció social a través de la Fundació Goel, entitat sense afany de lucre. L’EEUT és una entitat amb una presència de cent anys a la ciutat que, a partir dels valors cristians, treballem per enfortir el teixit comunitari i social de Terrassa.

Dades de contacte:

Església Evangèlica Unida de Terrassa
Av. de Béjar, 299 08226 Terrassa
Telèfons: 650 155 107 / 628 233 006

Projectes socials de l’EEUT:

Projecte Mefi-Boset
Mefi-Boset és un projecte d’atenció social i en el lleure per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Funciona des del 1996, amb un equip format per voluntaris amb especialistes en treball social, pedagogia, teràpia artística i educació especial. Oferim un grup de trobada setmanal, un de mensual, servei de Respir (un cap de setmana al trimestre ) i una sortida anual amb famílies, amb les que també es fa una tasca de seguiment i atenció.

Espai Familiar
Adreçat a famílies en situació de pobresa energètica, l’Espai Familiar ofereix l’accés a utilitzar, de manera comunitària, dutxes i espai de bugaderia en condicions adequades, a més de constituir un lloc de suport mutu entre les famílies, de suport als nens i d’orientació social.

Grups de suport
– Taller de costura
– Grup de suport laboral

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook