Códi ètic

La nova organització interna de l’entitat així com la reformulació de la missió, ens remeten a la reflexió sobre la responsabilitat de les entitats de ser transparents, honestes, responsables i ètiques,
Per això, la Junta Directiva va iniciar el procés de creació d’un codi ètic propi, que ens serveixi de guia com a agrupació, per a les entitats que forment part d’ALEI i que contribueixi a la millora de l’acció del Tercer Sector a la ciutat.

Aquesta era una tasca que es presentava complexa i per això vàrem prendre com a referència (entre d’altres) les recomanacions del model de Codi Ètic i de conducta de la WANGO.
El compromís amb la gestió responsable i eficient dels recursos i la transparència en aquesta gestió forma part dels nostres valors i la redacció d’aquest codi ètic i de conducta, que ens permeti identificar-nos sistemàticament amb pràctiques i nivells ètics acceptables, suposa un pas més en aquest compromís. Es presenta doncs com a eina de control interna que al mateix temps ens ajudarà a l’hora d’identificar, evadir i detectar les ONG “simuladores” i irresponsables, que va ser adoptat per unanimitat en assemblea general 27 de novembre de 2020.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook