CLL TU TRIES

CLL Tu Tries és una associació sense ànim de lucre que va ser fundada el 30 de novembre 2012 i que treballa en l’àmbit del lleure educatiu, social i cultural amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional intel·lectual i salut mental en risc d’exclusió social.
L’objectiu és cobrir les necessitats educatives, ocupacionals, familiars i socials en infants, joves i adults que pertanyen a aquest col·lectiu proporcionant i generant recursos específics de lleure educatiu, social i cultural per fomentar la inclusió i el desenvolupament integral dels i les participants.

Projectes socioeducatius

  • Centre d’esplai diari. De dilluns a divendres, infants i joves (de 3 a 25 anys) poden fer activitats de psicomotricitat, teràpia amb gossos, educació sensorial, ball, esport, teatre, etc.
  • Esplai de Dissabtes. Activitats de lleure educatiu per a persones de 4 a 70 anys
  • Grup amics, Oci adaptat: Activitats d’oci dos dissabtes al mes en horari de nit amb joves i adults de 18 a 50 anys amb propostes culturals com cinema o concerts i altres socials com sopars o nit de discoteca.
  • Fent camins, fem amics: Sortides a la natura programades un diumenge al mes a diversos entorns naturals, fent rutes de senderisme dirigit a joves d’entre 15 i 30 anys.
  • Casals durant el curs. Per a joves i adults, en els períodes pre i post vacacional.
  • Servei de Respir. Un respir puntual per a persones d’entre 4 i 70 anys que es dur a terme durant el curs escolar de forma esporàdica amb pernoctació (colònies durant el curs) amb una durada, depenent de l’activitat, de 2 fins a 6 dies. Es fan al novembre, setmana santa i final de juliol.
  • Formació adaptada: Recurs formatiu i ocupacional per a joves de 18 a 35 anys amb diversitat funcional intel·lectual amb un nivell alt d’autonomia personal i social per fomentar la inserció laboral i millorar la ocupabilitat a través d’una formació adaptada amb la qual obtenen un certificat oficial d’auxiliar de monitor.

Contacte


C/Bartomeu Amat 44 – Terrasa
Tel. 622 31 34 76
cll.tutries@hotmail.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook