L’Ateneu Candela és un centre social de Terrassa (Barcelona), un espai obert a la ciutat i a la seva gent, un punt de trobada d’iniciatives ciutadanes, d’activitat i de producció de cultura i de comunitat.

Som un lloc a la ciutat per a la conquesta de nous drets socials. Un centre social de codi obert, node d’una àmplia xarxa de persones i centre socials. Defensem les nostres vides. Apostem per la defensa de les qüestions comunes.

El motor de l’Ateneu Candela i de la seva activitat és la seva pròpia gent en moviment. Confiança, autonomia i cultura del fer són les nostres coordenades organitzatives.

El nostre centre social és divers, una xarxa de petita escala, una comunitat política urbana. Caminem preguntant, així que la nostra organització canvia i és viva. Actualment hi ha múltiples canals de comunicació i producció colectiva. Cada projecte treballa de forma autònoma però connectada com a node de la xarxa/centre social. Els dilluns ens trobem en un espai de formació, reflexió i de construcció d’estratègia colectiva. Gestionem el centre social amb grups de treball. La informació circula gràcies a un espai de gestió, el HubCandela, que dinamitza la gestió del centre social. Treballem a la xarxa per llistes de correu (link), i tenim un espai agradable de cafeteria per compartir temps, activitats culturals i formatives.

Hi ha tantes maneres de participar a l’Ateneu Candela com persones que hi passen: en activitats, els espais de formació, en projectes vius (art i cultura lliure, autoformació, tecnopolítica, sostenibilitat, cooperativisme), en l’espai dels dilluns etc.

Dades de contacte:

C\Sant Gaietà, 73/Montserrat 136 – 08221 Terrassa (Barcelona).

Matins de dilluns a divendres de 9h a 13.30h. Tardes de dilluns a divendres de 18 a 23h; i dissabtes de 20 a 24h.

Llibreria Synusia: matins a partir de les 10h, tardes fins les 21h i dissabte tancat.

Xarxes Ateneu Candela:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook