Actuavallès és una associació sense ànim de lucre creada el 1993 per donar resposta a les necessitats creades per la, en aquell moment, incipient epidèmia desencadenada pel VIH. En un principi, l’associació estava constituïda exclusivament per voluntaris, familiars i amics de les persones afectades pel virus. Actualment, tot i que continua estant fonamental l’aportació dels voluntaris, l’entitat compta amb un equip professional remunerat en què recauen les principals tasques d’organització i coordinació dels diferents projectes.

Al llarg de gairebé dues dècades d’activitat, alhora que s’assentava la vessant assistencial de l’entitat, s’han anat ampliant les línies d’acció per donar cabuda a projectes que fomenten la prevenció i l’autocura en col•lectius específics com les treballadores sexuals o els joves, així com altres projectes encaminats a combatre l’exclusió social i ajudar a persones que es troben en situacions difícils independentment de quin sigui el seu estat serològic davant el VIH.

D’aquesta manera, a l’entitat conviuen projectes que s’articulen al voltant de tres eixos fonamentals i interrelacionats: la prevenció davant del VIH i altres infeccions de transmissió sexual, la intervenció destinada a donar suport a les persones que conviuen amb el VIH i l’acció social enfocada a combatre l’exclusió social i la pobresa.

Dades de contacte:

A Terrassa:
Passeig de Gaudí, 31 08203 Sabadell
93 727 19 00

A Sabadell:
Centre Civic Alcalde Morera Pl. Can Palet 1 08223 Terrasa

actuavalles@actuavalles.org

Xarxes d'Actúa Vallès

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook